finn_knapp.jpg

Slik finner du en mester

Norge har drøyt 18.000 godkjente, aktive mestere over hele landet som er samlet i Mesterregisteret hvor vi i Mesterbrev daglig jobber med oppdateringer av nye mobiltelefonnumre, adresseendringer, firmatilknytninger og lignende. Klikk på Finn en mester bildet ovenfor eller Mesterregisteret nedenfor for å søke opp en mester.

Mesterregisteret er det eneste nettsted hvor aktive mestere finnes til enhver tid. Finner du din mester der har du en forsikring om at vedkommende faktisk er en godkjent, aktiv mester. Eller at firmaet er godkjent som mesterbedrift.

Motsatt betyr det følgende:
Kun godkjente mestere finnes i vårt register – finner man vedkommende ikke i registeret, vel - da er vedkommende pr. definisjon ikke en godkjent mester. Det finnes enkelte unntak: Vi har for eksempel noen aktive mestere som har reservert seg mot eksponering på nettet (dvs. på Mesterregisteret). Vedkommende bør fortelle dette ved kundehenvendelser og vise sitt mesterbrev og/eller be kunden ta kontakt direkte med oss.

Det er mesterens ansvar å sørge for at informasjonen i Mesterregisteret er korrekt til enhver tid.

Aktive mestere kan benytte mestermerket i markedsføringen. Se etter mestermerket neste gang du skal velge en håndverker.
logo+uten+firkant+gjennomsiktig+kopi.jpg

Har du spørsmål om mestere i Mesterregisteret eller ikke finner den du leter etter, vennligst bruk epostadressen post@mesterbrev.no eller ring Mesterbrevs hovednummer 23 08 83 62